Empresa

Sobre nosaltres

Sota el nom de RecOn hi ha Carles Batlle Rifà que l’any 2009 agafa el relleu a l’empresa Plàstics Mendez per dirigir l’empresa Gestora de Residus situada a Manlleu autoritzada per l’Agència Catalana de residus codi E-544.98.

RecOn som una empresa dedicada al reciclatge de materials plàstics, essent la nostra principal activitat la separació, la trituració i el rentat en moll per obtenir petits grans plàstics que posteriorment es poden gransejar o tornar a emmotllar per obtenir nous productes fabricats amb plàstic.

L’ empresa utilitza com a matèria primera residus generats principalment en plantes de fabricació de materials plàstics i residus procedents d’indústries de fabricació de peces per a la injecció termoplàstica.

A RecOn oferim també un Transport de Residus de qualitat i amb l’autorització numero T-871, que granteix el transport segur tant del plàstic a reciclar com del nostre producte final triturat.

Oferim doncs, un servei integral de gestió de residus, que es pot resumir en tres etapes, la compra de residus, la seva transformació i la posterior comercialització del plàstic recuperat.